Feriebolig i Orlando - JOTRO REGNSKAP AS

Vi tilbyr også utleie av en feriebolig i Orlando, Florida.

Huset har 4 1/2 soverom (sovesofa), et kontor i samme rom som sovesofaen, vaskemaskin og tørketrommel, oppvaskmaskin, kjøleskap med isbitmaskin, aircondition i hele huset, 2 1/2 bad (2 dusjer, 2 badekar, 3 WC), basseng med et separat sitteområde/spa som kan gjøre deg god og varm, fullt kjøkken, separat spisestue, spisebord på andre siden av kjøkkenbenken, en stor dagligstue med TV, dekoder og Blu-Ray-spiller, samt et spillerom med bla. biljard og «foosball».

Alt dette fordelt på to etasjer hvor soverommene er oppe.

I master bedroomet er det eget bad med to vasker, stort badekar, WC (med dør) og dusj. Rommene med dusj har selvfølgelig vifte.

Lokalisert i Davenport, rett utenfor Orlando by, ligger det nær alle de store temaparkene som Disney World, Epcot, Universal, Legoland, SeaWorld osv. I tillegg har du også andre underholdningsmuligheter som alligatorparker, skytebaner osv., samt gode shoppingmuligheter med outlets (med alt fra Adidas, Converse og Vans til Armani, Ann Taylor, Brahmin og Coach mm.) og malls hvor du finner alt fra Macey’s, Dillards og J.C. Penney til Abercrombie and Fitch (også For Kids), American Eagle, Hollister, Apple, Microsoft, KAY Jewlers og mye mer. Av mat på senteret kan Shake Shack og Five Guys nevnes, samt en food court. Det er også sjokoladebutikker der som Godiva, samt parfymerier og mye annet.

Huset ligger også kun en kort kjøretur unna Orlandos Internationale Flyplass (MCO).

Vil du ut på veien er Tampa (flott by som også er kjent for NHL-hockeylaget Tampa Bay Lightning, noe enhver sportsinteressert burde få med seg. Her snakker vi ikke Jordal eller DNB Arena, her snakker vi Svensk hockeystemning++) ca 1 time unna, Cape Canaveral (NASA) ca 1 time og 15 min unna, Ft. Lauderdale/Miami ca 3-3,5 timer unna.

En kort gåtur unna huset ligger det en Applebee’s restaurant, pizza, kinesisk, fish and chips, puber, en bensinstasjon, CVS (en storkiosk med apotek for resepter og et stort utvalg av vanlige, og for oss nordmenn, uvanlige apotek- og dagligvarer), frisør, en liquor store (selger alt fra øl til whiskey og Malibu), en Publix (en matvarekjede på størrelse med en liten Meny i Norge, som selger alt av mat, de har også et godt vinutvalg, så slipper du å dra til Wallmart for å shoppe «basisvarene»), et legesenter og mer, så de fleste varene og tjenestene du trenger er bare en kort gange unna.

Skal du kjøpe inn varer for en stund, eller bare er ute etter et stort utvalg, så ligger det en Walmart en kort kjøretur unna. Wallmart er COOP Obs! på steroider.

Sist men ikke minst ligger det en 18-hulls golfbane (tilhørende Highlands Reserve) en kort gåtur fra huset hvor du finner et klubbhus med servering av forfriskende drikke og lett mat, i tillegg til flere andre golfbaner i området huset ligger i. Så for golfentusiaster er dette et perfekt sted å bo.

For de som ikke er interessert i golf er Highlands Reserve, som boligområdet huset ligger i heter, et perfekt sted for gåturer.

Highlands Reserve er ganske stort og hele området er bygget slik at du kan gå rundt hele i en sirkel. Da vil du se forskjellige deler av nabolaget, golfbanen, litt natur og et ekorn her og der. Det kan også være godt å ta seg en gå- eller joggetur i varmen, for så å ta seg et forfriskende bad i bassenget.

Hvis dette høres interessant ut er det bare å titte grundigere på bla. flere bilder og booke din ferie ved å trykke her for å komme direkte til booking/informasjonssiden på Florida.no.

Forsiden av huset.